Tel.: 028/80 59 01

Lekker en gezellig tafelen bij Brasserie De Brabander uit Vilvoorde!

Op zoek naar een leuk adresje om op restaurant te gaan in Vilvoorde? Ontdek dan zeker de gezellige en kleinschalige Brasserie De Brabander in het centrum van de stad!

Het team

Broer Michael en zus Alexandra openden de zaak in het voorjaar van 2013 en staan altijd paraat om de gasten welkom te heten. Michael staat in de zaal en ontvangt iedereen met de glimlach. Alaxandra tovert in de keuken heerlijke gerechten uit de Frans-Belgische keuken tevoorschijn. Iedereen is welkom, jong en oud, om in een gemoedelijk kader heerlijk te smullen!

 Onze specialiteit: paardensteak

De streek rond Vilvoorde staat bekend om zijn paardenvlees en ook bij ons kun u terecht voor een perfect klaargemaakte paardensteak. Daarnaast vindt u op onze kaart een groot aanbod aan vlees- en visgerechten en pasta’s. Benieuwd naar al dat lekkers? Bekijk dan hier onze volledige menukaart!

Kom eens langs

Onze brasserie in Vilvoorde heeft zonder twijfel enkele mooie troeven:

  •   elke dag opnieuw verse en seizoensgebonden producten
  •   wisselende suggesties voor de fijnproever
  •   uitgebreide menukaart met voor elk wat wils
  •   iedereen is welkom, ook om te ontspannen bij een drankje
  •   zaalverhuur voor groepen tot 32 personen

Contact opnemen

Overtuigd? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op en reserveer uw tafeltje! Hebt u vragen of wilt u onze zaal huren? Neem dan contact op. Michael en Alexandra heten u alvast van harte welkom! 

Brasserie De Brabander
Contacteer ons!028/80 59 01